Klachten

Als je klachten hebt over de verloskundige hulp of over de bejegening door de verloskundige, dan is het aan te raden om eerst met de verloskundige zelf daarover te praten. Het is goed mogelijk dat niet bekend is dat je ontevreden bent, mogelijk is er sprake van een misverstand en kan dat in een gesprek opgelost worden. Vaak is dit voldoende om tot een oplossing te komen. Blijf je ontevreden na dit gesprek of zijn er redenen om dat gesprek niet aan te gaan dan bestaat de mogelijkheid een klacht voor te leggen aan de klachtencommissie van het CBKZ.

Het adres van de klachtencommissie is:

Centraal Bureau Klachtenmanagement
Molenstraat 20, 4201 CX Gorinchem

Telefoon: 0183-682829
E-mail: info@cbkz.nl

Verloskundig Centrum

Wij zijn een verloskundig centrum. Bij ons kan je terecht voor alle echo’s waaronder ook 13- en 20 weken echo. Daarnaast bieden we pretecho’s aan. 

Wij leggen jou graag in de watten. Heb je behoefte aan een massage, zwangerschaps-cursus of vragen over borstvoeding? 

Bij ons ben je aan het juiste adres! Door de jaren heen hebben we een goed en uitgebreid netwerk om ons heen opgebouwd met verschillende zorgverleners.

Ons team​

Onze visie kunnen wij niet beter verwoorden dan Ina May Gaskin heeft gedaan in 1975.

‘Whenever and however you give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body, and your spirit for the rest of your life’

Als team hebben we samen 50 jaar ervaring in de verloskunde, het geheel is meer dan de som van de delen. Met andere woorden, wij bundelen met elkaar al onze uiteenlopende expertise.