Ons netwerk

Door de jaren heen hebben we een goed en uitgebreid netwerk om ons heen opgebouwd met verschillende zorgverleners. Dit is in aansluiting op de verloskundige zorg die je van ons krijgt. Iedereen beleeft de zwangerschap, geboorte en het moederschap verschillend. Het is daarom fijn als jij kunt kijken aan welke extra ondersteuning jij behoefte hebt. Informeer bij je verzekeraar of deze zorg vergoed wordt. 

Het kan ook zijn dat wij je gericht doorverwijzen naar aanleiding van een klacht die je ervaart nadat wij merken dat je er zelf niet verder mee komt. 

Wil je meer informatie, laat je door ons informeren of kijk op de websites die hieronder staan. Wij staan voor zorg die jou een stapje verder brengt!

Handige linkjes:

Echocentrum InZwang, voor de 13 en 20 weken echo.

Acupunctuur bij Veroni Luk

Anneke van der Wel (bij diverse klachten)

Caroline Zwanenburg (bij hormoongerelateerde klachten)

Annette Westeneng, voor vragen over de baby, slapen

De basiscursus geeft je inzicht in je cyclus. Dit kun je gebruiken juist om zwanger te worden of juist niet. Klik hier voor meer informatie.

Klachten

Als je klachten hebt over de verloskundige hulp of over de bejegening door de verloskundige, dan is het aan te raden om eerst met de verloskundige zelf daarover te praten. 

Het is goed mogelijk dat niet bekend is dat je ontevreden bent, mogelijk is er sprake van een misverstand en kan dat in een gesprek opgelost worden.

Vaak is dit voldoende om tot een oplossing te komen. 

Blijf je ontevreden na dit gesprek of zijn er redenen om dat gesprek niet aan te gaan dan bestaat de mogelijkheid een klacht voor te leggen aan de klachtencommissie van het CBKZ. Het adres van de klachtencommissie is:

Centraal Bureau Klachtenmanagement
Molenstraat 20, 4201 CX Gorinchem
Telefoon: 0183-682829
E-mail: info@cbkz.nl

Ons team​

Onze visie kunnen wij niet beter verwoorden dan Ina May Gaskin heeft gedaan.

‘Whenever and however you give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body, and your spirit for the rest of your life’

Als team hebben we samen 50 jaar ervaring in de verloskunde. Met andere woorden, wij bundelen met elkaar al onze uiteenlopende expertise. 

Blije cliënten
Lees verder
Marlou over de Centering Pregnancy ‘Tijdens de zwangerschap fijn begeleid en tijdens de centering pregnancy heb ik een leuke groep vrouwen leren kennen waar we een half jaar later nog vaak mee afspreken!’
Blije cliënten
Lees verder
Jullie staan als verloskundigen in een positie bij een vrouw die mega kwetsbaar is. Juist in die periode(n) voelde alles zo vertrouwd. Bijna vriendschappelijk. Dat gun ik andere ouders ook.
Blije cliënten
Lees verder
Fijne communicatie, de echo’s aan het begin zijn heel fijn!
Blije cliënten
Lees verder
Kleinschalige praktijk, fijn dat alles op één locatie is, ook echo’s op de praktijk.
Vorige
Volgende