Massage

Herken je het gevoel dat je moe bent en niet in slaap kan komen? Of dat je buik in de weg zit? Je benen zijn onrustig en je verlangt naar ontspanning. Ik wil je graag in de watten leggen! 

Ik ben Nel Bakker en ik geef graag massages. In 2024 ga ik mij richten op massages tijdens de zwangerschap en in de kraamperiode. Mijn passie voor de zwangere blijft na jaren gewerkt te hebben als verloskundige bij Promessa. 

Uit onderzoek is gebleken dat massage tijdens de zwangerschap ervoor zorgt dat je beter ontspant en slaapt. Een zwangerschapsmassage is een vrij zachte massage en is bedoeld om lichaam en geest tot rust te brengen. Het kan een moment van volledige ontspanning geven, ‘een genietmoment’.

Ik beschik over een speciale zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor je buik en borsten. Hierdoor kun je ondanks je groeiende buik toch lekker op je buik liggen. Een massage in zijligging behoort ook tot de mogelijkheden.

Zin in een zwangerschapsmassage? Of een behandeling na je bevalling?

Stuur een mail naar: Nelbakker.demasssagevrouw@gmail.com

Verloskundig Centrum

Wij zijn een verloskundig centrum. Wij bieden meer dan verloskundige zorg alleen. Bij ons kan je terecht voor alle echo’s inclusief pretecho’s. Heb je behoefte aan een massage, zwangerschaps-cursus of vragen over borstvoeding aan onze lactatiekundige? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Verder kan je bij ons terecht voor Centering Pregnancy, kinderwens spreekuur, littekenbehandeling, medical taping, placenta afdrukken of kan je de yoga volgen. Ook zijn er zwangerschapscursussen op de praktijk. Door de jaren heen hebben we een goed en uitgebreid netwerk om ons heen opgebouwd met verschillende zorgverleners.

Ons team​

Onze visie kunnen wij niet beter verwoorden dan Ina May Gaskin heeft gedaan.

‘Whenever and however you give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body, and your spirit for the rest of your life’

Als team hebben we samen 50 jaar ervaring in de verloskunde. Met andere woorden, wij bundelen met elkaar al onze uiteenlopende expertise. 

Blije cliënten
Lees verder
Marlou over de Centering Pregnancy ‘Tijdens de zwangerschap fijn begeleid en tijdens de centering pregnancy heb ik een leuke groep vrouwen leren kennen waar we een half jaar later nog vaak mee afspreken!’
Blije cliënten
Lees verder
Jullie staan als verloskundigen in een positie bij een vrouw die mega kwetsbaar is. Juist in die periode(n) voelde alles zo vertrouwd. Bijna vriendschappelijk. Dat gun ik andere ouders ook.
Blije cliënten
Lees verder
Fijne communicatie, de echo’s aan het begin zijn heel fijn!
Blije cliënten
Lees verder
Kleinschalige praktijk, fijn dat alles op één locatie is, ook echo’s op de praktijk.
Vorige
Volgende